تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۶۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - 19:17 - 29 September 2025
با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو معاونت علمی؛

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

مرحله نهایی شانزدهمین المپیاد دانش‌آموزی نانو با حضور ۴۳ دانش‌پژوه در کلاس‌های آموزشی مجازی آغاز و از دوم تا چهارم مهرماه، جلسات آنلاین برگزار شد نتایج این رقابت همزمان با سایر المپیادهای دانش‌آموزی توسط باشگاه دانش‌پژوهان جوان اعلام خواهد شد.

به گزارش تیرداد نیوز به نقل ازمعاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، دانش‌پژوهان حاضر در دوره تابستانه به رسم هر ساله، در پایان آموزش‌ها و رقابت‌ها، نتیجه و چکیده کار خود را در حضور داوران که از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها هستند ارائه می‌دهند و امتیازی که از این ارزیابی کسب می‌کنند بخشی از نمره کل آنها است که در دوره به‌دست می‌آورند و طبق آن رنگ مدالشان مشخص می‌شود.

شایان ذکر است، چالش اصلی امسال حذف آلاینده‌های آلی از آب به وسیله‌ نانوفوتوکاتالیست‌ها بود که دانش‌پژوهان عزیز با حضور در آزمایشگاه‌های دانشکده علوم پایه دانشگاه تربیت مدرس و تحت نظارت و هدایت تیم علمی این دانشگاه به این مهم پرداختند و محل اسکان، کلاس‌های آموزشی و محل اجرای آزمون‌های پایانی نیز در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران بود.

المپیاد دانش‌آموزی نانو هر ساله به همت باشگاه دانش‌آموزی ستاد نانو و زیر نظر باشگاه دانش‌پژوهان جوان برگزار می‌شود و مدال‌آوران علاوه بر دریافت جوایز نقدی از ستاد توسعه فناوری‌‎‌های نانو و میکرو و بنیاد ملی نخبگان، سهمیه نخبگی دریافت کرده و عضو کانون برگزیدگان نانو نیز می‌شوند.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

پیشنهاد روز

دانشگاه ها و مدارس تهران یکشنبه و دوشنبه هم مجازی شدند

آغاز بارش ها از دوشنبه در کشور

دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین کارت مهاجران ایرانی

شوک بنزین 3 نرخی و دست در جیب مردم بیچاره

انتقال راحت ویروس از یک بیمار به ده ها نفر

نرخ سوم ینزین 5000 تومان از نیمه دوم آذرماه

افزایش حقوق 1405 مشخص شد