رولت بوقلمون یک غذای کامل و یا میان وعده ای بسیار دلچسب است.همچنین رولت بوقلمون می تواند یک غذای بسیار مناسب در کنار غذای اصلی در مهمانی ها به شمار بیاید.رولت بوقلمون یکی از پر طفدارترین غذا ها در کشور ترکیه به شمار می رود.این رولت در اصل یک غذای خارجی به شمار می رود.گوشت سینه بوقلمون بهترین بخش برای تهیه رولت است.شما میتوانید با استفاده از سبزیجاتی مانند نعنا خشک، گشنیز، جعفری، ترخون، لوبیا سبز و هویج نیز در رولت بوقلمون استفاده کنید که طعم فوق العاده ای به این غذا می دهد.
مواد لازم برای پخت رولت بوقلمون :
مواد لازم جهت دو نفر
تره فرنگی با ساقه های بلند 2 عدد " 150 گرم "
مانگوی رسیده 1 عدد " 200 گرم "
سرکه میوه جات 2 قاشق غذا خوری
فیله نازک و بزرگ بوقلمون 4 عدد " 600 گرم "
پودر کاری، نمک و فلفل به میزان لازم
1.تره فرنگی ها را شسته و از طول به دو قسمت تقسیم کنید سپس آنها را شسته و داخل یک دستمال پیچیده و به مدت ۳ دقیقه با توان ۳۶۰ وات حرارت دهید.بعد آنها را در آب یخ انداخت فوراً خارج کرد و خشک کنید.
2.مانگو را پوست کنده و آبی که در هنگام پوست کندن از آن خارج می شود را نگه دارید. هسته را درآورده و گوشت مانگو را ریز خورد کرده یا پوره کنید داخل ظرف پهنی ریخته و به آن نمک و سرکه اضافه کنید.
3.فیله بوقلمون را شسته و خشک کنید.نمک و فلفل به آن بزنید.
4.چهار عدد فیله را روی چهار برگ پهن ترهفرنگی قرار دهید.
5.سپس فیله و پوره را به شکل رول در آورید و با نوارهای از طرف رنگی خوب بپیچید و در حالی که گره آنها در زیر قرار میگیرد آنها را روی مانگو قرار دهید.در ظرف را بسته و به مدت ۱۴ دقیقه با توان ۳۶۰ وات حرارت دهید و بعد با همان ظرف سرو کنید.
طرز پخت رولت بوقلمون
مدت زمان لازم برای پخت رولت بوقلمون 45 دقیقه
همچنین از ترکیباتی مانند : پودر سیر، زردچوبه، پیاز رنده شده نیز می توانید در مواد رولت بوقلمون خود استفاده کنید.
رولت بوقلمون برای دو نفر دارای 832 کیلوژول برابر با 198 کیلو کالری است.
پروتئین 37 گرم
چربی 2 گرم
هیدرات کربن 5 گرم