سوپ نخود فرنگی یک سوپ ساده، خوشمزه، سالم و بسیار دلچسب برای تمام اعضای خانواده است.ما در این مطلب تمام تلاش خود را کرده ایم تا با ساده ترین روش طرز تهیه سوپ نخود فرنگی در منزل را به شما آموزش دهیم.نخود فرنگی سرشار از ویتامین c و یک غذای مقوی در تمام فصل ها بخصوص فصل زمستان است.
سوپ نخود فرنگی از جمله سوپ هایی است که به صورت سرد نیز طعمی دلچسب و مورد پسند را دارد.
همچنین شما میتوانید برای خاص بودن مزه سوپ نخود فرنگی خود از لیموی تازه، کره، گردو، کرفس و پودر سیر نیز اسفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ نخودفرنگی با گوشت مرغ
مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز 3 تا 4 عدد
گل کلم 150 گرم
نخود فرنگی 150 گرم
گوجه فرنگی 200 گرم
سینه مرغ 150 گرم
آب مرغ 300 م.لیتر
تره خرد شده 2 ق.غ
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر اُرگانو نوک قاشق غذاخوری.
1- پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید گل کلم را پاک کرده قسمت کرده و بشویید نخود فرنگی را پاک کرده و بشویید پوست گوجه فرنگی را بگیرید (برای این کار می توانید گوجه فرنگی ها را به مدت چند ثانیه در آب کاملا جوش انداخته و پر از آب خارج کنید)
2- پوست مرغ را بکنید سپس شسته و پس از خشک کردن به قطعات کوچک برش دهید.
3- پیاز خرد شده( ۱ قاشق غذاخوری نگه دارید) و گل کلم را در ظرف بریزید نمک فلفل و پودر اورگانو را روی آنها بپاشید به مدت ۴ دقیقه با توان ۶۰۰ وات بپذید.
4- آب مرغ داغ را به مواد قبلی اضافه کرده در ظرف را ببندید و به مدت ۲ دقیقه با توان ۶۰۰ وات بپزید سپس نخود فرنگی ها را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر هم با توان و ۶۰۰ وات پختن ادامه دهید.
5- گوشت مرغ را به ظرف کنید و دو دقیقه با توان ۶۰۰ وات بپزید.
6- گوجه فرنگی را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر با توان ۶۰۰ وات پختن را ادامه دهید.
7- در آخر نمک و فلفل به اندازه لازم به غذا اضافه کنید با طرح خود شده و پیاز خورد شده تزئین کرده و سرو کنید.
زمان لازم برای پخت : ۳۰ دقیقه
سوپ نخود فرنگی برای هر نفر دارای کیلوژول ۱۸۲ = ۷۶۰ کیلوکالری، ۲۲ گرم پروتئین و 2 گرم چربی است.