تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۵۸۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - 20:48 - 27 August 2025
با هدف سلامت و توانمندسازی اقتصادی زنان و خانواده؛

سومین رویداد جهادی زنان سلامت خانواده و تعالی جامعه در سراسر کشور آغاز شد

رویداد جهادی «زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه» با هدف سلامت و استحکام خانواده، تعالی جامعه،توانمندسازی اقتصادی زنان، از چهارم شهریور آغاز و تا ششم شهریور ماه ادامه دارد .

به گزارش تیرداد نیوز به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «نرجس بختیار خلج» در آیین آغاز سومین رویداد جهادی «زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه» گفت: این رویداد بزرگ با تلاش و راهبری حوزه مشاور امور زنان و خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سطوح ستادی- استانی و سازمان های تابعه و با تلاش مدیران کل استانی ادارات اجرایی کشور و همراهی شورای هماهنگی استان ها برگزار شد.

بختیار خلج افزود: در این رویداد جهادی که ویژه مناطق کم برخوردار و محروم پیش بینی شده  خدمات متنوعی ارائه می شود. 

وی این خدمات را شامل غربالگری سلامت، خدمات روانشناختی و مشاوره فردی و خانوادگی، مشاوره مهارت آموزی، مشاوره اشتغال، کاریابی، مشاوره کارآفرینی و کسب و کارهای تعاونی، مشاوره روابط کارگری، کارفرمایی، مشاوره برای پوشش بیمه روستاییان، مشاوره بازنشستگی تامین اجتماعی و خدمات بازنشستگی کشوری عنوان کرد. 

مشاور وزیر در امور زنان و خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز شاهد آغاز رویدادی هستیم که آرمان بلند آن نهادینه کردن سلامت، انسجام و ایثارگری و توانمندسازی خانواده به عنوان قله افتخار میهن است. 

وی با بیان این که این رویداد تنها یک نمایشگاه خدمت نیست بلکه عملیات میدانی است، تاکید کرد: این عملیات در سه جبهه اصلی برنامه ریزی و اجرا شد که جبهه اول آن، «سلامت و استحکام خانواده» است. بختیارخلج تصریح کرد: توانمندسازی اقتصادی و اشتغال خانواده و زنان  از دیگر جبهه های برگزاری این رویداد است. 

وی خاطرنشان کرد: این پویش با تاکید به اهمیت فرهنگ کار و تلاش و ارائه خدمات و مشاوره کارآفرینی مهارتی و مدیریت اقتصاد خانواده می‌خواهد پایگاه اجتماعی و اقتصادی خانواده را تقویت کند چون باور داریم توانمندسازی خانواده توانمندسازی یک ملت است.

بختیار خلج با بیان اینکه «همبستگی و انسجام نهادهای خدمت رسان» یکی دیگر از جبهه های برگزاری این رویداد است، گفت: نکته الهام بخش این طرح فرا رفتن از ساختارها و هم‌افزایی و هماهنگی حداکثری است که این همان مدیریت و اقدام جهادی در عمل است. 
مشاور وزیر در امور زنان و خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: این موضوع منتج به حذف موازی کاری، ارائه خدمت یکپارچه سریع و اثرگذار به عموم مردم به ویژه در مناطق کمتر برخوردار می شود. 

اولین رویداد جهادی «زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه» دی ماه ۱۴۰۱ و دومین رویداد در دی ماه ۱۴۰۲ برگزار شده است.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی