تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۵۷۱۲
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 14:37 - 21 July 2025
با امضای یک تفاهم نامه؛

فرصت های سرمایه گذاری خارجی بخش تعاون شناسایی می شوند

تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران با هدف تسهیل در مشارکت سرمایه گذاران خارجی در تعاونی ها منعقد شد.

به گزارش تیرداد نیوز به نقل از امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  «یعقوب رستمی مال خلیفه» در آیین امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: در بخش تعاون کشور از ورود سرمایه گذاری های خارجی استقبال می کنیم.

وی، تعاون را یک ساختار اجتماعی و اقتصادی دانست و گفت: تعاون بهترین الگوی برای تجمیع سرمایه های خرد مردمی برای افزایش سرمایه گذاری در تولید کشور است.

وی تصریح کرد: با آموزش اصول مذاکره بازرگانی و تهیه بسته های صادراتی می توان مقدمات ورودی تعاونی ها به بازار جهانی را تسهیل کرد.

معاون امور تعاون تاکید کرد: بر اساس قانون تعاون، 49 درصد سهام تعاونی ها می توانند به سرمایه گذاران خارجی واگذار شوند.
وی گفت: تعاونی کشاورزی و صنایع دستی بستر و ظرفیت مناسبی برای سرمایه گذاری خارجی است.

وی افزود: فعال سازی تعاونی های تامین نیاز در حوزه های اصناف، کشاورزی و صنایع دستی کشور در دستور کار معاونت امور تعاون است.

رستمی مهم ترین اهداف این تفاهم نامه را تشویق و ترغیب سرمایه داران و تجار خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور برای مشارکت و سرمایه گذاری ، ارتقاء دانش سرمایه گذاری و توانمند سازی بخش تعاونی عنوان کرد.

 شناسایی فرصت های سرمایه گذاری خارجی بخش تعاون
 
«ابوالفضل کوده ئی» رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران در این نشست گفت: استمرار، پیگیری و هم افزایی شرط اصلی تحقق اهداف این تفاهم نامه است.

وی، سرمایه گذاری را موتور محرک رشد تولید در کشور دانست و گفت: رشد تولید زیر بنای توسعه اشتغال و بهبود شاخص های اقتصادی است.

کوده ئی از شناسایی فرصت های سرمایه گذاری خارجی بخش تعاون خبرداد و افزود: مزیت های سرمایه گذاری بخش تعاون به شیوه های نوین  استخراج و به سرمایه گذاران خارجی معرفی می شوند.

وی تاکید کرد: تهیه بسته های سرمایه گذاری بر اساس قالب ها و الگوی های استاندارد جهانی مقدمه و زمینه ساز اصلی ورود سرمایه گذاران خارجی به بخش تعاون ایران است.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
پیام تسلیت معاون علمی رئیس جمهور در پی درگذشت دکتر عباس انواری

پیام تسلیت معاون علمی رئیس جمهور در پی درگذشت دکتر عباس انواری

اعلام آمادگی خانه نوآوری و فناوری در پکن برای تامین نیاز شرکت های دانش بنیان

اعلام آمادگی خانه نوآوری و فناوری در پکن برای تامین نیاز شرکت های دانش بنیان

اختصاص زمین از یزد تا فارس و قم

اختصاص زمین از یزد تا فارس و قم

استفاده از امواج گرانشی برای حل معمای انبساط شتابدار کیهان

استفاده از امواج گرانشی برای حل معمای انبساط شتابدار کیهان

معرفی حمایت های مالیاتی شرکت های دانش بنیان

معرفی حمایت های مالیاتی شرکت های دانش بنیان

پیشنهاد روز

آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی از فردا

مهار آتش سوزی پالایشگاه آبادان

واریز کالابرگ برای دهک های چهارم و پنجم از دوشنبه هفته جاری

خبر خوش وزیر علوم برای کنکوری ها

آتش سوزی در مجتمع 60 واحدی تهران و برج زمرد تبریز

شهروندان تهرانی قبض آب این دوره را پرداخت نکنند

تونل رسالت امشب مسدود می شود