تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۱۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 23:01 - 24 July 2024
در پانزدهمین مدرسه تابستانه پژوهشگاه رویان صورت می گیرد؛

آشنایی دانشجویان و دانش آموزان با ویرایش ژنوم و رویکرد ژن درمانی

پانزدهمین دوره مدرسه تابستانی بین‌المللی پژوهشگاه رویان، یکم تا چهارم مردادماه جاری با حمایت ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی در حال برگزاری است.

به گزارش تیرداد نیوز به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، پانزدهمین دوره مدرسه تابستانی بین‌المللی این مرکز پژوهشی با حضور دبیر ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول بنیادی معاونت علمی و فناوری با موضوع ویرایش ژنوم: قدرت شگفت‌انگیز DNA و با رویکرد ژن‌درمانی و درمان سرطان برای دانشجویان، استادان دانشگاه و متخصصان رشته‌های مرتبط و با سخنرانی اساتید برجسته ملی و بین‌المللی به صورت حضوری در حال برگزاری است.

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، شرکت فناوری بن یاخته‌های رویان، شرکت رویان آتی تک فارمد و مؤسسه خیرین پژوهش سلامت رویان، حامیان اصلی پانزدهمین دوره مدرسه تابستانی رویان هستند.

درک بهتر از مهندسی ژنتیک، مفهوم و ویرایش ژن، ابزارهای ویرایش ژن، همانندسازی مولکولی از جمله محورهای اصلی برگزاری این دوره تابستانه است.

همچنین در این دوره موضوع ویرایش ژنوم: هنر تغییرات مولکولی، روش‌های ویرایش ژن (کریسپر، تلن و…)، مدل‌سازی حیوانی برای بیماری‌ها، اخلاق پزشکی در حوزه ویرایش ژن و چالش‌های پیش‌رو، نوید ویرایش ژن در پزشکی، ژن‌درمانی سرطان، ژن‌درمانی سایر بیماری‌ها،‌ واکسن‌های دی ان‌ای و آر ان ای، ویرایش ژنوم در فناوری و کشاورزی، ویرایش ژنوم گیاهان و بیوتکنولوژی کشاورزی از دیگر مواردی است که دراین دوره آموزش داده می شود و دانش آموزان با این موضوعات آشنا می شوند.

تدریس ۱۵ استاد داخلی و بین المللی در این دوره

امیر امیری یکتا، دبیر علمی پانزدهمین مدرسه تابستانه پژوهشگاه رویان با بیان اینکه این مدرسه از سال ۱۳۸۹ و با ایده دکتر بهاروند با محوریت بیولوژی تکوین شروع به فعالیت کرده است، گفت: مخاطبان این دوره علاقه‌مندان به حوزه زیست پزشکی هستند.

 دبیر علمی پانزدهمین مدرسه تابستانه رویان گفت: با توجه به رسالت پژوهشگاه رویان، تمرکز این دوره از مدرسه تابستانی رویان بر موضوعات جذاب با چشم انداز درمانی است. در این دوره چهار روزه به صورت تئوری و عملی برای درک بهتر از مهندسی ژنتیک، ویرایش ژنوم، کاربردهای ژنتیک و ویرایش ژنوم در صنعت کشاورزی بررسی خواهد شد و اساتید آخرین یافته های علمی مربوطه را در اختیار شرکت کنندگان می گذارند.

دبیر علمی این رویداد، ضمن اشاره به اینکه در این دوره ۱۵ استاد داخلی و بین‌المللی تدریس می کنند، افزود: علاوه بر آموزش‌های تئوری، کارهای عملی تخصصی مرتبط با محورهای ذکر شده در این مدرسه برگزار می شود.

وی افزود: به موازات برگزاری دوره‌های تدریس و کارگاه‌های عملی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، یک روز نیز برای دانش‌آموزان علاقه‌مند به این حیطه اختصاص یافته است.  

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
معرفی برترین رابطان شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی معاونت علمی

معرفی برترین رابطان شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی معاونت علمی

تجزیه بیش از 90 درصد آلاینده های خروجی اگزوز با مبدل نانوکاتالیستی

تجزیه بیش از 90 درصد آلاینده های خروجی اگزوز با مبدل نانوکاتالیستی

بازگشت طرح شهید احمدی روشن تا سه ماه آینده

بازگشت طرح شهید احمدی روشن تا سه ماه آینده

استفاده از ظرفیت های مردمی در تامین مالی صنایع خلاق

استفاده از ظرفیت های مردمی در تامین مالی صنایع خلاق

معرفی تازه ترین دستاوردهای فناورانه شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت در ویتنام

معرفی تازه ترین دستاوردهای فناورانه شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت در ویتنام

پیشنهاد روز

وام یک میلیاردی ویژه معلمان و فرهنگیان

وام 200 میلیونی بانک ملت بدون نیاز به مراجعه حضوری

قفل مسکن ملی در بورس باز می شود

تهران تا چهارشنبه بارانی است

حساسیت مراجع در طرح تعطیلی آخر هفته را در نظر می گیریم

برنامه آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس چیست

اولین واکسن آبله میمونی تایید شد