تیرداد نیوز

کد خبر: ۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 14:29 - 03 July 2019
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور:
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، گفت: بر اساس پایش انجام شده، میزان نمک در نان بربری بیشتر از سایر نان‌ها است.

تیرداد نیوز - هدایت حسینی با اشاره به اهمیت مقدار نمک دریافتی در ایجاد بیماری پرفشاری خون، افزود: در راستای برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه برای سیاست گذاری در جهت کاهش عوامل خطر تغذیه ای، برنامه پایش عوامل خطر تغذیه‌ای شامل نمک، قندهای ساده، چربی و اسیدهای چرب ترانس، اشباع را در موادغذایی صنعتی و سنتی اجرا می کند.
وی با اشاره به برنامه‌های کنترل و کاهش فشار خون در وزارت بهداشت، ادامه داد: بیشترین مقدار نمک دریافتی از طریق موادغذایی در کشور، مربوط به نان است و در بین انواع نان‌ها، نان بربری بیشترین مقدار نمک را داراست.
حسینی ادامه داد: البته با توجه به سرانه مصرف بالای نان لواش در کشور و بالا بودن مقدار نمک در تولید این نان بیشترین مقدار نمک را از بین موادغذایی نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کند.
وی یادآور شد: بر این اساس، کاهش نمک در انوع نان به ویژه لواش و بربری می‌تواند نقش مهمی در کاهش دریافت نمک روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد.
مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کوچه باغ فرهنگ و تاریخ
زبان کردی برگرفته از زبان های هندی و اروپایی است

زبان کردی برگرفته از زبان های هندی و اروپایی است

سومین ژئوپارک ایران ثبت جهانی شد

سومین ژئوپارک ایران ثبت جهانی شد

شب یلدای ایرانیان ثبت جهانی شد

شب یلدای ایرانیان ثبت جهانی شد

نگاهی بر تعدادی از تمبرهای منتشر شده جهان در سال 2022

نگاهی بر تعدادی از تمبرهای منتشر شده جهان در سال 2022

انتشار ۲ قطعه موسیقی با اشعاری از وحشی بافقی و صائب تبریزی

انتشار ۲ قطعه موسیقی با اشعاری از وحشی بافقی و صائب تبریزی

جزئیات برگزاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی مشخص شد

جزئیات برگزاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی مشخص شد