تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۵۷۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - 15:15 - 30 July 2025
8 مرداد ماه 1404؛

دامنه کم نوسان بازار طلا در پایان هفته کاری

با رسیدن به آخرین روزهای هفته کاری، دامنه نوسان نرخ ارز و طلا در بازار تهران محدود و کم بود.

به گزارش تیرداد نیوز -  فعالان بازار سکه و طلا امروز (چهارشنبه، هشتم مردادماه) هر قطعه سکه طرح جدید (امامی) را ۷۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم (بهار آزادی) را ۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروختند که نسبت به معاملات دیروز (سه شنبه، هفتم مردادماه) به ترتیب سکه طرح جدید ۵۲۵ هزار و ۳۱۴ تومان و سکه طرح قدیم ۳۴۰ هزار و ۴۱۹ تومان افزایش داشت.

امروز نیم سکه ۴۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۲۵ میلیون تومان و سکه گرمی ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در بازار طلا قیمت خورد که در نیم سکه ۳۵۰ هزار و ۹۷۹ تومان افزایش و در ربع سکه و سکه گرمی تغییری نداشت.

از سوی دیگر، هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت هفت میلیون و ۱۵۸ هزار و ۷۰۰ تومان فروخته شد که در مقایسه با روز سه شنبه ۵۳ هزار و ۴۹۰ تومان افزایش، هر گرم طلای ۲۴ عیار نیز با افزایش ۷۰ هزار و ۶۹۱ تومان به ۹ میلیون و ۵۴۳ هزار تومان رسید و هر مثقال طلا نیز با افزایش۲۳۱ هزار و ۸۱۸ تومانی، ۳۱ میلیون و ۱۰ هزار تومان معامله شد.

امروز همچنین هر اونس طلا با هشت دلار افزایش نسبت به روز سه شنبه، سه هزار و ۳۲۸ دلار فروخته شد.
افزایش قیمت ارزها در مرکز مبادله ایران

امروز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران نیز بهای هر اسکناس دلار آمریکا به ۷۱ هزار و ۸۲۸ تومان رسید و هر حواله دلار نیز ۶۹ هزار و ۷۳۶ تومان فروخته شد که نسبت به روز کاری گذشته در اسکناس و حواله پنج تومان کاهش داشت.

در بازار معاملات اسکناس، هر اسکناس یورو به ۸۲ هزار و ۸۳۳ تومان و حواله ۸۰ هزار و ۴۲۰ تومان قیمت‌گذاری شد که نسبت به سه شنبه در اسکناس ۵۶۲ تومان و حواله ۵۴۶ تومان کاهش یافت.

درهم امارات نیز ۱۹ هزار و ۵۵۸ تومان و حواله آن نیز ۱۸ هزار و ۹۸۸ تومان، روبل روسیه ۸۷۳ تومان و حواله آن ۸۴۸ تومان کشف قیمت شد که به ترتیب درهم در اسکناس یک تومان و حواله دو تومان کاهش داشت و در روبل در اسکناس ۱۲ تومان و در حواله ۱۱ تومان کاهش داشت.

یوآن چین نیز ۱۰ هزار و هشت تومان و حواله آن به قیمت ۹ هزار و ۷۱۶ تومان معامله شد که نسبت به سه شنبه در اسکناس و حواله بدون تغییر بود.

همچنین قیمت دینار عراق نیز از سوی مرکز مبادله اعلام شد که بر این اساس هر اسکناس ۱۰۰ دیناری عراق معادل پنج هزار و ۴۸۳ تومان قیمت خورد که نسبت به روز سه شنبه ۱ تومان افزایش را تجربه کرد.

امروز در بازار ارز دیجیتال هر تتر ۸۹ هزار و ۶۱ تومان تعیین‌ قیمت شد و در بازار غیررسمی ارز نیز هر دلار آمریکا در محدوده ۸۸ تا ۸۹ هزار تومان به فروش رفت.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
افتخارآفرینی دانشجوی مرکز کاربردی انفورماتیک در جشنواره تبریز

افتخارآفرینی دانشجوی مرکز کاربردی انفورماتیک در جشنواره تبریز

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

پیشنهاد روز

لغو محدودیت سبد کالابرگ برای رضایت مردم و کاهش فشار به دولت

سامانه بارشی از امشب وارد تهران می شود

آغاز مرحله دوم کالا برگ از 15 بهمن با امکان انصراف از روش کالایی

مشکل صدور گواهینامه موتورسواری زنان حل شد

زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد

اتصال برخی کاربران به اینترنت بین الملل

مهلت دفاع از پایان نامه ارشد و دکتری تمدید شد