تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۵۴۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 15:57 - 07 June 2025
17 خرداد 1404؛

شاخص کل 60 هزار واحد افت کرد

شاخص کل بورس با ریزش ۶۰ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۴۱ هزار واحد کاهش یافت و هفته سوم خرداد را منفی آغاز کرد.

به گزارش تیرداد نیوز -  در پایان معاملات امروز شنبه ۱۷ خرداد شاخص کل بورس تهران با افت اندکی بیش از ۶۰ هزار واحدی روبه‌رو شد و تراز نماگر بازار نیز به انتهای کانال ۳ میلیون واحد با ارتفاع ۳ میلیون و ۴۱ هزار واحد سقوط کرد. شاخص هم‌وزن ۱۳ هزار و ۳۹۶ واحد منفی شد و به ارتفاع ۹۴۲ هزار واحد برگشت.

نمادهای فلزات اساسی، خودرو، بانک‌ها و شیمایی‌ها در سقوط ارزش معاملات امروز بازار مؤثر بودند؛ این در حالی است که در هفته گذشته قیمت جهانی فلزات اساسی و دیگر کامودیتی‌ها به جز انس طلا و نفت خام با رشد اندکی مواجه بودند.

ارزش بازار بعد از دو ماه که در کانال بالای ۹.۷ هزار همت بود، امروز به میانه ۹.۶ هزار همت سقوط کرد. ارزش معاملات امروز ۱۳۱ همت و معاملات خُرد ۶ همت بود. در حالی که ارزش صفوف خرید تنها ۴۰۰ میلیارد تومان بود، ۲۳۳۷ میلیارد تومان صفوف فروش ایجاد شد. این در حالی است که در روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت امسال ارزش معاملات خُرد به بالای ۲۰ همت رسیده بود ولی در خرداد ماه به جز دو روز، در سایر روزها ارزش معاملات خُرد به زیر ۱۰ همت برگشته بود و امروز رکورد منفی ارزش معاملات خُرد در سال ۱۴۰۴ با حدود ۶ همت شکسته شد. در نیمه نخست سال گذشته برخی روزها ارزش معاملات خُرد کمتر از یک‌هزار همت بود.

۲ هزار و ۱۵۴ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام، ۶۹۵ میلیارد تومان از صندوق‌های سهامی، ۷۱ میلیارد تومان از صندوق‌های درآمد ثابت، ۳۵۲ میلیارد تومان از صندوق‌های اهرمی و ۱۸۱.۵ میلیارد تومان از صندوق‌های بخشی خارج شد اما تاکنون (حدود دو ساعت آغازین فعالیت صندوق‌های کالایی) به صندوق‌های طلا و سکه ۱۶۳.۶ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها وارد شده است.

صندوق طلا و سکه

حباب صندوق‌های طلا و سکه به طور میانگین صفر شده اما حباب صندوق‌های اهرمی در بازه منفی ۷ تا منفی ۱۳ درصد است که برخی کارشناسان این میزان حباب منفی را نشان‌دهنده ورشکستگی بخش قابل توجهی از صندوق‌های اهرمی می‌دانند.

در معاملات امروز بورس‌های تهران و فرابورس در حالی که تنها ۶۴ نماد مثبت و سبزپوش بودند ۶۳۰ نماد منفی و سرخپوش بودند که نشان می‌دهد حدود ۹۰ درصد بازار منفی بوده است.

بیشترین میزان خروج نقدینگی امروز حقیقی‌ها از نمادهای معاملاتی زیر بوده است:

وبملت با ۱۲۸.۵ میلیارد تومان، وبصادر با ۱۲۷.۱ میلیارد تومان، شستا با ۱۱۶ میلیارد تومان، خودرو با ۱۰۸.۶ میلیارد تومان، وتجارت با ۱۰۸.۴ میلیارد تومان، خگستر با ۱۰۴.۷ میلیارد تومان، شپنا با ۸۵.۵ و خساپا با ۷۴.۲ میلیارد تومان بیشترین میزان ورود پول حقیقی نیز به نمادهای آلومینا با ۷۱.۶ و وسنا با ۵۷.۶ میلیارد تومان بود.

از گروه‌های معاملاتی بانک‌ها ۵۰۶.۵ میلیارد تومان، خودرویی‌ها ۴۲۱.۵ میلیارد تومان و فرآورده‌های نفتی ۲۳۸.۹ میلیارد تومان نقدینگی سرمایه‌گذاران حقیقی خارج شد.

شاخص فرابورس نیز امروز ۳۰۴ واحد منفی بود و به تراز ۲۷ هزار و ۳۸۵ واحد برگشت.

ارزش معاملات امروز بورس انرژی هم ۸۱۴ میلیارد تومان بود که ۶۷۸ میلیارد تومان آن به معاملات نفت و فرآورده و ۱۳۰ میلیارد تومان ارزش معاملات برق بود.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی

پیشنهاد روز

افزایش 3تا 4 میلیون تومان به حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در مردادماه

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره رسانه ای رفاه و تامین اجتماعی رستا

آغاز ثبت نام بیمه تکمیلی فعالان فرهنگی و هنری از نیمه دوم شهریور

واریز 10 میلیون تومانی به سهامداران عدالت تا دو هفته آینده

بانک مرکزی استخدام می کند

مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیک تمدید شد

افزایش قیمت بلیت کنسرت ها تا اطلاع ثانوی ممنوع است