تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۴۶۱۶
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - 17:16 - 09 March 2025

روزهای تلخ و سیاه بورس ادامه دارد

شاخص کل بورس با ریزش ۳۴ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۷۲۲ هزار واحد رسید.

به گزارش تیرداد نیوز -  امروز بازار سرمایه شاهد روند منفی و کاهشی در دو بخش بورس و فرابورس بود. شاخص کل بورس با افت قابل توجه ۳۴,۷۳۵ واحدی به ۲,۷۲۲,۲۳۵ واحد رسید که نشان‌دهنده کاهش ۱.۲۶ درصدی نسبت به روز قبل است. این کاهش مخصوصا تحت تأثیر نمادهای شاخص‌ساز بازار بود که همگی روند منفی به خود گرفتند. نمادهایی مانند فارس، فملی، وبملت، شستا، وغدیر، شپنا و شبندر، که به‌طور سنتی تأثیر زیادی بر شاخص کل بورس دارند، امروز در بازار منفی قرار گرفتند و باعث این افت بزرگ شدند.

در کنار این، شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با کاهش ۱۱,۰۰۱ واحدی به ۸۰۳,۲۶۹ واحد رسید که کاهش ۱.۳۵ درصدی را به دنبال داشت. این امر نشان‌دهنده این است که نه‌تنها نمادهای بزرگ، بلکه بسیاری از نمادهای کوچک‌تر نیز تحت تأثیر فشار فروش قرار گرفته و نتواسته‌اند روند صعودی در پیش بگیرند.

وحشت در فرابورس!

در بخش فرابورس، شاخص کل فرابورس با کاهش ۳۸۱ واحدی به ۲۴,۶۷۷ واحد رسید که معادل ۱.۵۲ درصد ریزش را نشان می‌دهد. این ریزش در کنار کاهش شاخص کل هم‌وزن فرابورس که با افت ۲,۱۵۱ واحدی به ۱۳۷,۸۳۲ واحد رسید، بیانگر فشار سنگین فروش و جو منفی حاکم بر بازار است. شاخص هم‌وزن فرابورس کاهش ۱.۵۴ درصدی را تجربه کرده است. در این بخش نیز نمادهای شاخص‌ساز از جمله آریا، مارون، کگهر، وسپهر، فصبا و سامان با روند منفی مواجه شدند و به افت این شاخص‌ها دامن زدند.

به‌طور کلی، امروز بورس و فرابورس تحت تأثیر فشارهای فروش، نوسانات منفی و جو احتیاطی قرار گرفتند که موجب کاهش قابل توجه شاخص‌ها و نمادهای مهم بازار سرمایه شد. این روند نشان‌دهنده عدم اعتماد سرمایه‌گذاران به وضعیت کنونی بازار است و می‌تواند تأثیرات بلندمدت بر رفتار و تصمیم‌گیری‌های سرمایه‌گذاران در روزهای آینده داشته باشد.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

پیشنهاد روز

آتش سوزی در مجتمع تجاری اطلس بندر درگهان جزیره قشم

نتایج کنکور دانشگاه آزاد 1404 اعلام شد

به حذف 4 صفر از پول ملی دلخوش نباشیم تورم از این هم بالاتر می رود

مهلت قانونی برای ثبت و بررسی شکایات داوطلبان و شرکت کنندگان تا 72 ساعت می باشد

زمان واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه 1404 اعلام شد

منتظر خاموشی حداقلی در زمستان باشید

مافیای مسکن ریزش قیمت را کتمان می کند