تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۳۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 14:34 - 11 December 2024
21 آذرماه 1403؛

بورس در آخرین روز هفته سبز شد

امروز بازار بورس همچون روزهای گذشته رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۲۴ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۵۴۳ هزار واحد رسید.

به گزارش تیرداد نیوز -  شاخص بازار بورس در بیست و یکمین روز از سومین ماه پاییز افزایش یافت. امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۲۴ هزار و ۳۹۱ واحد رشد کرد و به رقم دو میلیون و ۵۴۳ هزار و ۲۶۶ واحد رسید.

روز چهارشنبه شاخص هم‌وزن هم ۵۹۹۲ واحد افزایش داشت و در عدد ۸۱۵ هزار و ۷۰۷ واحد ایستاد.
در آخرین روز کاری هفته تعداد سهام مثبت بورس ۲۴۲ عدد و سهام منفی ۸۷ عدد بود. به طور کلی بازار ۰.۹۷ درصد افزایش داشت.

روز چهارشنبه حدود ۵۰۹ هزار فقره معامله به ارزش ۱۱ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فملی، فارس و فولاد به ترتیب بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به ذوب، وبملت و خودرو اشاره کرد.

شاخص فرابورس ایران افزایش یافت

روز ۲۱ آذر ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز ۲۴۶ واحد افزایش یافت و به ۲۵ هزار و ۱۰۷ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۵۲ هزار فقره و ارزش آن ۳۸ هزار میلیارد تومان بود.

کگهر، بپاس و وسپهر بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند. کربن، کرومیت و خاور هم از نمادهای پرتراکنش بودند.

با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی ترامپ در روز ۱۶ آبان، اگرچه بازار سهام در ایران منفی شد، اما عمده نمادها در گروه‌های معادن، پتروشیمی، فلزات اساسی و سکه طلا مثبت شدند. از چهار هفته قبل تاکنون نیز بورس روند مثبتی به خود گرفته بود.

برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بازار بورس در هفته های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال ۲.۵ میلیون واحد شده است.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

پیشنهاد روز

آتش سوزی در مجتمع تجاری اطلس بندر درگهان جزیره قشم

نتایج کنکور دانشگاه آزاد 1404 اعلام شد

به حذف 4 صفر از پول ملی دلخوش نباشیم تورم از این هم بالاتر می رود

مهلت قانونی برای ثبت و بررسی شکایات داوطلبان و شرکت کنندگان تا 72 ساعت می باشد

زمان واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه 1404 اعلام شد

منتظر خاموشی حداقلی در زمستان باشید

مافیای مسکن ریزش قیمت را کتمان می کند