تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۳۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 14:09 - 01 December 2024
11آذرماه 1403؛

بازار سرمایه عقب نشینی کرد

شاخص کل بازار سرمایه امروز یکشنبه ۱۱ آذر، در حالی کار خود را با افت ۱۵۵۱۱ واحدی به پایان برد که این افت در امتداد معاملات روز گذشته طبیعی بود.

به گزارش تیرداد نیوز -  یازدهمین روز از آذر ماه ۱۴۰۳ برای اهالی بازار سرمایه در حالی با افت ۱۵۵۱۱ واحدی به ایستگاه پایانی رسید که امروز را با کاهش ۱۴ هزار واحدی آغاز کرده بود، افتی که در امتداد معاملات روز گذشته طبیعی بود.

حضور خریداران فعال در بازار و تشکیل صف خرید در ۲۱۷ نماد با مجموع ارزش ۱۰۶۴ میلیارد تومان، در برابر صف فروش ۷۴ نماد به ارزش ۴۴۵ میلیارد تومان و نسبت بیش از دو برابری صفوف خرید نسبت به صفوف فروش، دست پر خریداران را نشان می‌دهد.

گفتنی است که شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در حالی با افت ۱۵ هزار و ۵۱۱ واحدی در تراز ۲,۳۹۹,۴۵۷ متوقف شد که از کف یک میلیون و ۹۷۰ هزار واحدی ابتدای آبان ماه با رشد بیش از ۲۱ درصدی، حدود ۴۳۰ هزار واحد افزایش یافته. البته این رشد در حالی است که کمتر سهامداری اثر آن را در سبد خود دیده است.

افزایش شاخص هموزن

از شاخص‌های دیگر بورس می‌توان به افزایش ۱۰۰۷ واحدی شاخص کل هم‌وزن اشاره کرد. با این افزایش، شاخص کل هم‌وزن بورس تا تراز ۷۶۹,۲۱۸ واحدی بالا آمد. ضمناً شاخص کل هم‌وزن بورس در ابتدای معاملات و با شدت گرفتن عرضه‌ها افت بیش از ۴۰۰ واحدی را تجربه کرده بود.

گفتنی است ارزش بازار بورس تهران در پایان معاملات امروز به زیر ۷۷ میلیون میلیارد ریال و عدد ۷۶,۵۵۴,۷۴۶ میلیارد ریال کاهش یافت.

در معاملات امروز سه نماد فارس، فولاد و فملی به ترتیب با افت ۵۶۳۸، ۲۷۰۶ و ۲۱۹۸ واحدی بیشترین سهم را در کندل اصلاحی شاخص کل بورس تهران داشتند.

ضمناً ذوب، خودرو، وبملت در زمره پرتراکنش‌ترین‌های امروز بورس تهران بودند.

فرابورس

امروز نیز همانند روز گذشته، فرابورس ایران همسو با بورس تهران نبود. شاخص کل و شاخص کل هم‌وزن فرابورس به ترتیب با افزایش ۱۶ و ۳۲۳ واحدی در حالی به اعداد ۲۳،۴۵۸ و ۱۳۴,۰۴۷ رسیدند. شاخص کل فرابورس از نیمه دوم آبان ماه با رشد حدود ۱۳ درصد، افزایش ۲۷۰۰ واحدی را تجربه کرده بود.

در معاملات امروز بازار فرابورس نماد مارون با تأثیر ۶۰ واحدی مثبت و کگهر با تأثیر ۲۳ واحدی منفی بیشترین تأثیر را بر شاخص کل فرابورس رقم زدند.

ضمناً خاور، کرمان و فزر در زمره پرتراکنش‌ترین‌های امروز فرابورس ایران بودند.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

پیشنهاد روز

آتش سوزی در مجتمع تجاری اطلس بندر درگهان جزیره قشم

نتایج کنکور دانشگاه آزاد 1404 اعلام شد

به حذف 4 صفر از پول ملی دلخوش نباشیم تورم از این هم بالاتر می رود

مهلت قانونی برای ثبت و بررسی شکایات داوطلبان و شرکت کنندگان تا 72 ساعت می باشد

زمان واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه 1404 اعلام شد

منتظر خاموشی حداقلی در زمستان باشید

مافیای مسکن ریزش قیمت را کتمان می کند