تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۲۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 15:10 - 27 October 2024
6آبان 1403؛

تداوم روند صعودی قیمت دلار مبادله ای و نیمایی

قیمت دلار در مرکز مبادله با افزایش نسبت به روز قبل ۵۰ هزار و ۴۱۹ تومان و قیمت دلار حواله (نیما) ۴۹ هزار و ۴۵ تومان اعلام شده است.

به گزارش تیرداد نیوز - امروز (یکشنبه ۶ آبان ۱۴۰۳) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، هر اسکناس دلار آمریکا با افزایش نسبت به روز کاری قبل، به‌نرخ ۵۰ هزار و ۴۱۹ تومان و حواله دلار نیز به‌نرخ ۴۹ هزار و ۴۵ تومان معامله می‌شود.

افزایش قیمت دلار نیما البته از ماه های قبل به صورت آهسته درحال انجام بود ولی با تغییر دولت و رویکرد جدید وزیر اقتصاد بر سرعت آن افزوده شد و تا کنون دلار نیمایی به راحتی از کانال های قیمتی عبور کرده و همچنان درحال رکورد زنی است.

قیمت دلار نیما درحالی ازکانال ۴۹ هزار تومان عبورد کرده که طی هفته‌های قبل رئیس‌کل بانک مرکزی در مجلس شورای اسلامی گفته بود؛ “دیگر امکان افزایش قیمت ارز نیما وجود ندارد.”! او در مجلس گفت: از ابتدای سال تاکنون قیمت این ارز از حدود ۴۱ هزار تومان تا حدود ۴۷ هزار تومان رسیده است یعنی ما تحت‌تأثیر متغیرهای بنیادین اصلاحاتی در نرخ ارز انجام داده‌ایم، نمی‌توان نرخ آن را بیش از این مقدار افزایش داد چون ما نگران نرخ تورم هم هستیم، پایین بودن نرخ ارز برای کنترل تورم است و چنانچه با سیاست‌های ارزی اتخاذشده نرخ تورم افزایش پیدا کند، آن سیاست‌ها مناسب به‌نظر نمی‌رسند.

با این حال اما امروز دلار نیما ۲ پله بالاتر از سقف اعلامی فرزین قرار گرفته است و به‌نظر می‌رسد در روزهای آینده هم باید شاهد رشد شارپی این ارز باشیم.

همتی و هم‌فکرانش افزایش دلار نیما و کاهش نرخ سود بانکی را به‌عنوان چاره اصلی نجات بورس می‌دانند؛ او بارها از وضعیت سود بانکی و اختلاف قیمت دلار نیما و آزاد انتقاد کرده است.

اما کارشناسان اقتصادی معتقدند: الآن وقت افزایش قیمت ارز نیما نیست چراکه تورم کنترل نمی‌شود و فشار اقتصادی بر مردم با این کار مضاعف خواهد شد.

گفتنی است؛ قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با کاهش نسبت به روز کاری قبل به ۵۴ هزار و ۴۴۳ تومان و نرخ حواله یورو نیزبا کاهش نسبت به دیروز به ۵۲ هزار و ۹۶۰ تومان رسیده است.

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با افزایش نسبت به روز کاری گذشته، ۱۳ هزار و ۷۲۸ تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز با افزایش نسبت به روز قبل ۱۳ هزار و ۳۵۴ تومان است. قیمت یکصد دینار عراق هم امروز در مرکز مبادله با افزایش نسبت به روز قبل ۳۸،۴۷۹ ریال اعلام شده است.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی

پیشنهاد روز

افزایش 3تا 4 میلیون تومان به حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در مردادماه

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره رسانه ای رفاه و تامین اجتماعی رستا

آغاز ثبت نام بیمه تکمیلی فعالان فرهنگی و هنری از نیمه دوم شهریور

واریز 10 میلیون تومانی به سهامداران عدالت تا دو هفته آینده

بانک مرکزی استخدام می کند

مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیک تمدید شد

افزایش قیمت بلیت کنسرت ها تا اطلاع ثانوی ممنوع است