تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۲۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 16:44 - 22 September 2024

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی منصوب شد

رئیس‌کل بانک مرکزی در حکمی «نوش‌آفرین مومن واقفی» را به سمت معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی منصوب کرد.

به گزارش تیرداد نیوز به نقل از بانک مرکزی،‌ «محمدرضا فرزین» امروز (یکشنبه، یکم مهرماه) در مراسم تکریم و معارفه معاون سابق و جدید فناوری‌های نوین بانک مرکزی که با حضور اعضای هیات عالی و هیات عامل این بانک برگزار شد، ضمن قدردانی از زحمات «محرمیان» در مدت مسئولیت خود در این بانک و آرزوی موفقیت برای نوش آفرین مومن واقفی در راستای تحقق ماموریت‌های بانک مرکزی به ویژه در حوزه فناوری‌های نوین گفت: برنامه آتی بانک مرکزی در حوزه فناوری‌های نوین، برنامه‌ای توسعه‌محور است و شاخص ضروری ورود به عرصه‌های جدیدتر در حوزه بانکداری الکترونیک نیز موضوعات نوآوری و عملیاتی کردن آنهاست.

رئیس‌کل‌ بانک مرکزی همچنین تصریح‌کرد: موضوعات رمزارز و هوش مصنوعی هم‌اکنون در توسعه بانکداری بین‌المللی از نکات قابل تامل است که به‌طور قطع بانک مرکزی نیز در این دوره بر اساس پیشرفت فناوری‌های کنونی بانکداری الکترونیک، در چارچوب سیاست‌های مدون و هدف‌گذاری شده در دستور کار قرار خواهد داد.

نوش‌آفرین مومن واقفی دارای مدرک دکترای مدیریت کسب و کار بوده و کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه امیرکبیر است. وی مدرک کارشناسی خود را نیز در رشته مهندسی برق مخابرات از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی اخذ کرده است.

وی پیش از شروع مسئولیت جدید خود در بانک مرکزی، با ۲۶ سال سابقه تخصصی، معاون فناوری اطلاعات و عضو هیات عامل بانک دی بوده و در سالیان گذشته نیز در سمت‌هایی همچون رئیس‌هیات مدیره شرکت خدمات انفورماتیک فرادیس گستر کیش، عضو هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک امید پی، مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک تجارت، نایب رئیس هیات مدیره شرکت کاشف و در مسئولیت‌های مختلفی در شرکت خدمات انفورماتیک از جمله معاون مدیرعامل در حوزه ریسک و امنیت فناوری اطلاعات، مدیریت طراحی و استقرار اولین مرکز عملیات امنیت SOC در حوزه سرویس‌های بانکی، مدیریت طراحی و استقرار پلتفرم بلاک چین برنا (زیرساخت رمز ریال)، مدیریت طراحی و استقرار سیستم‌های نرم افزاری مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی ، طراحی مدل مفهومی مرکز کاشف و طراحی ساختار و مدیریت استقرار ساختارهای امنیت، ریسک و حسابرسی (ممیزی) فناوری اطلاعات فعالیت کرده است.

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از خدمات ارزنده محرمیان طی پنج سال گذشته، در حکمی وی را به سمت مشاور رئیس‌کل بانک مرکزی منصوب کرد.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

پیشنهاد روز

آتش سوزی در مجتمع تجاری اطلس بندر درگهان جزیره قشم

نتایج کنکور دانشگاه آزاد 1404 اعلام شد

به حذف 4 صفر از پول ملی دلخوش نباشیم تورم از این هم بالاتر می رود

مهلت قانونی برای ثبت و بررسی شکایات داوطلبان و شرکت کنندگان تا 72 ساعت می باشد

زمان واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه 1404 اعلام شد

منتظر خاموشی حداقلی در زمستان باشید

مافیای مسکن ریزش قیمت را کتمان می کند