تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۰۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 21:05 - 06 May 2024

اختتامیه فن تز صنایع غذایی همزمان با رویداد ملی فبین فود برگزار شد

گام اول از دومین دوره طرح «فن‌تز»، همزمان با رویداد ملی «فبین‌فود» و به منظور هم‌رسانی نیازها و ایده‌های نوآورانه در حوزه صنایع غذای با میزبانی پژوهشکده صنایع غذایی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد.

به گزارش تیرداد نیوز به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، فراخوان «فن‌تز صنایع غذایی» با حمایت مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی و با رویکرد حمایت و انگیزه‌بخشی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققان پسادکتری و ترویج انجام پژوهش‌های نوآورانه و همسو با نیاز صنایع این حیطه اعلام شد که اختتامیه آن روز پنجشنبه 13 اردیبشهت ماه همزمان با رویداد فبین‌فود در مشهد برگزار شد.

در این رویداد، برندگان مرحله اول و راه‌یافتگان به ادامه مسیر برنامه «فن‌تز صنایع غذایی» توسط شقایق حق‌جوی جوانمرد در حضور دانشگاهیان، مسوولان جهاد دانشگاهی، مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و مدیران صنعت و رؤسای برخی نهادها از جمله دانشگاه و پارک علم و فناوری خراسان معرفی شدند.

سه طرح برتر و برگزیده از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پسا دکتری مورد تقدیر قرار گرفته و به شرکت‌های متقاضی طرح ارجاع داده شد تا پروژه توسعه فناوری خود را کلید بزنند.

 محمدحسین مروت، عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی دارویی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز (به نمایندگی از هم‌تیمی خود مریم مسکنیتی، محقق پسادکتری) به عنوان نفر اول، سید ابوالفضل طبیبیان، دانشجوی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه تهران به عنوان نفر دوم و بهاره سماکار، دانشجوی دکتری داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان نفر سوم تجلیل و با حمایت 100 درصد از ثبت اختراع برندگان در مسیر درخواست بین‌المللی اختراع در قالب اظهارنامه بین‌المللی PCT از سوی کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت مورد حمایت واقع شدند.

در این رویداد شرکت‌های صنایع پخت مشهد و شرکت شیر پگاه، همسو با موضوع طرح‌های برتر و منتخب، آمادگی خود جهت توسعه فناوری طرح‌ها و میزبانی آنها را اعلام کردند.

در اثنای این رویداد، میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری، ضمن گزارش کمی و کیفی از روند اجرای فراخوان مذکور، روندهای روز فناوری در حیطه صنایع غذایی و حوزه‌های فناوری‌های آینده‌ و راهبردی در این صنعت و صنایع مکمل را با نگاهی به آخرین تحولات این صنعت در دنیا به ویژه هوشمندسازی ارائه داشتند و به دلیل ظرفیت بالای تجاری‌سازی بر لزوم ایمن‌سازی و حفاظت از دستاوردها و دارایی‌های فکری در حیطه صنایع غذایی تأکید کردند.

در حاشیه این رویداد، کانون با برپایی غرفه‌ای به همراه دو مجموعه کارگزاری خود به مخاطبان مشاوره ارائه کرد.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
ضرورت تخصیص منابع یارانه ارزی حوزه سلامت به مصرف کننده نهایی

ضرورت تخصیص منابع یارانه ارزی حوزه سلامت به مصرف کننده نهایی

رونمایی از 16 محصول دانش بنیان در حوزه تجهیزات و اقلام مصرفی پزشکی

رونمایی از 16 محصول دانش بنیان در حوزه تجهیزات و اقلام مصرفی پزشکی

فعالیت 400 شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت

فعالیت 400 شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت

تجمیع منابع ستادهای سلول های بنیادی و زیست فناوری و بنیاد ملی علم

تجمیع منابع ستادهای سلول های بنیادی و زیست فناوری و بنیاد ملی علم

راه اندازی نخستین مدرسه و شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

راه اندازی نخستین مدرسه و شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

پیشنهاد روز

پیش بینی وزش باد شدید و افزایش دما تا سه شنبه

سن معاینه فنی خودروها کاهش می یابد

جزئیات ثبت نام لاستیک دولتی اعلام شد

ثبت نام خودروهای وارداتی 29 اردیبهشت به پایان می رسد

افزایش قیمت نفت پس از سه هفته

محدودیت های ترافیکی جاده های شمالی کشور اعلام شد

مبلغ کالا برگ الکترونیکی افزایش می یابد

کوچه باغ فرهنگ و تاریخ