تیرداد نیوز

کد خبر: ۵۸۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 15:08 - 12 December 2023
معاون وزیر صمت:

واردات خودرو ادامه دارد

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه مشکل ارزی برای واردات خودرو وجود ندارد و ۱۱۰ میلیون دلار در دو هفته گذشته تخصیص داده شد، گفت: واردات خودرو با قطعیت امسال و سال آینده ادامه خواهد داشت و در برنامه‌های دولت خللی به وجود نمی‌آید.

به گزارش تیرداد نیوز، مهدی ضیغمی امروز سه‌شنبه در حاشیه نشست ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در جمع خبرنگاران، در مورد اینکه واردات خودرو به کشور، اظهار داشت: مسیر دولت تغییر نکرده است و سخنان مطرح شده به این معنا بود که باید برای واردات خودرو در بودجه ارز پیش‌بینی شود، زیرا اگر مطابق برنامه واردات انجام نشود، ناترازی به دنبال خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه واردات خودرو با قطعیت امسال و سال بعد انجام می‌شود، تصریح کرد: مشکل ارزی به برای واردات خودرو وجود ندارد و جلسات متعددی با بانک مرکزی در خصوص تخصیص ارز برگزار شده تا این روند تسریع شود.

۱۱۰ میلیون دلار برای واردات خودرو تخصیص داده شد

ضیغمی با بیان اینکه در ۲ هفته گذشته ۱۱۰ میلیون دلار برای واردات خودرو به کشور ارز تخصیص داده شده است، گفت: بر همین اساس اعلام شد که یک فرصت طلایی برای واردات خودرو در ماه آتی وجود دارد که عدد قابل توجهی ارز تخصیص داده خواهد شد که جمع‌بندی آن با بانک مرکزی انجام شده است.

وی با بیان اینکه برای تحویل خودروها تأخیر دو تا سه‌هفته‌ای وجود خواهد داشت؛ اما به‌زودی تعیین تکلیف انجام خواهد شد، گفت: تا پایان امسال پتانسیل واردات ۴۰ هزار خودروی دیگر وجود دارد، اما وابسته به تصمیمات بانک مرکزی مبنی بر تخصیص ارز است.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی