تیرداد نیوز

کد خبر: ۵۶۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 16:48 - 10 October 2023

آخرین جزییات از بازگشایی سامانه یکپارچه برای عرضه خودروهای وارداتی

مدیر سامانه فروش یکپارچه خودرو گفت: به زودی سامانه یکپارچه فروش خودرو برای متقاضیان خرید خودروهای وارداتی باز خواهد شد.

بهگزارش تیرداد نیوز - مهدی تقدسی روز سه‌شنبه با بیان اینکه هنوز سامانه فروش یکپارچه خودرو باز نشده است، اظهار داشت: بعد از بازگشایی سامانه خودروهای وارداتی که قابل عرضه باشند، امکان ثبت در سامانه را توسط متقاضیان خواهند داشت.

وی افزود: اکنون فهرست انواع خودروهای وارداتی اعلام شده است.

از شب گذشته بازگشایی سامانه فروش یکپارچه برای خودروهای وارداتی در فضای مجازی منتشر شده بود که منجر به سردرگمی متقاضیان شده است.

سایت سامانه عرضه خودروهای وارداتی برای آن دست از مشتریانی که در مرحله اول (در اسفند ماه سال گذشته) ثبت‌نام کرده و دارای اولویت هستند، برای انتخاب خودروی‌های وارداتی فعال و بازگشایی می‌شود. در این مرحله ثبت‌نام جدیدی صورت نخواهد گرفت.

همچنین مهدی ضیغمی، مجری طرح واردات خودرو پیش از این با اشاره به ادامه روند واردات خودروها به کشور، از عرضه خودروهای وارداتی که قیمت آنها مشخص شده، طی هفته جاری و هفته آینده خبر داد و گفت: در فاز اول خودروی این ۳۰ هزار نفر تحویل می‌شود.

وی افزود: از میان ۳۴ هزار نفری که در قرعه‌کشی شرکت داده شده بودند، حدوداً ۳۰ هزار نفر در نوبت دریافت کردند و الباقی انصراف داده‌اند.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

پیشنهاد روز

دانشگاه ها و مدارس تهران یکشنبه و دوشنبه هم مجازی شدند

آغاز بارش ها از دوشنبه در کشور

دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین کارت مهاجران ایرانی

شوک بنزین 3 نرخی و دست در جیب مردم بیچاره

انتقال راحت ویروس از یک بیمار به ده ها نفر

نرخ سوم ینزین 5000 تومان از نیمه دوم آذرماه

افزایش حقوق 1405 مشخص شد