تیرداد نیوز

کد خبر: ۵۱۳۲۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - 20:43 - 28 October 2022

ایران خودرو بدون توجه به حاشیه ها در مسیر تحول قرار دارد

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو با بیان این‌که ارایه خدمات به خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان افتخاری بزرگ است، گفت: به طور حتم هیچ خدمتی نمی‌تواند گوشه‌ای از مرارت‌ها و کاستی‌های ناشی از نبود پدر و یا نداشتن سلامتی را برای شما جبران کند.

به گزارش تیرداد نیوز به نقل از ایکو - مهدی خطیبی در مراسم تجلیل از خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان ایران‌خودرو، با بیان این‌که در مدت حضورم در ایران‌خودرو به عنوان خادم مردم و نظام جمهوری اسلامی و براساس اعتقادات قلبی و ذهنی ام، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و جانبازان را تکریم کرده ام، گفت: تمام تلاش و همت خود را برای ارایه خدمات مطلوب تر به این عزیزان به کار خواهم بست، شهدا چشم و چراغ مسیر توسعه و بالندگی صنعت خودرو هستند.

وی با اشاره به تصویب ساختار جدید در سازمان برای رسیدگی امور مربوط به فرزندان شاهد ،جانباز و ایثارگر، گفت: از توان و ظرفیت مدیریتی این افراد نیز در سطوح مختلف سازمانی استفاده خواهیم کرد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو با اشاره به فضاسازی‌های اخیر برخی رسانه‌های معلوم الحال برای تخریب صنعت خودرو گفت: این مجموعه فصل جدیدی از پیشرفت و تحول را آغاز کرده و تاکنون نیز توانسته‌ایم بدون توجه به شارلاتانیسم رسانه‌ای و تبلیغات منفی اخیر، با حمایت و همکاری تمامی کارکنان مجموعه مسیر توسعه و تولید را به خوبی بپیماییم و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

وی با بیان این‌که هر گاه هجمه و حملات به ایران‌خودرو بیش‌تر شد مطمئن باشید عملکرد یکایک شما مثبت بوده است، تصریح کرد: باج‌گیری برخی رسانه‌نماها از ایران خودرو و صنایع دیگر با حضور نیروهای متعهد، متخصص و ایثارگر بی‌حاصل ماند و با اتحاد به کار خود ادامه خواهیم داد و از اهداف خود کوتاه نخواهیم آمد.

خطیبی با تاکید بر این‌که الطاف الهی شامل حال گروه صنعتی ایران خودرو شده و در حوزه های مختلف کمی و کیفی در سایه تلاش همه مدیران و کارکنان دستاوردهای مطلوبی کسب کرده‌ایم، گفت: در حال حاضر شاهد تولید کامل محصول، کاهش تعهدات معوق، افزایش تحویل به مشتریان و توسعه محصولات جدید ری‌را و محصول پروژه TF۲۱ هستیم.

گفتنی است، در این مراسم که در موزه ایران خودرو برگزار شد، مشاور امور ایثارگران و خانواده شهدا و جانبازان وزیر صمت و مدیران ارشد گروه صنعتی ایران خودرو نیز حضور داشتند.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

جزئیات حمایت های بیمه ای و شناسایی چالش های شرکت های دانش بنیان

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

سیاست گذاری هوش مصنوعی در ایران بر عهده معاونت علمی است

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

حمایت از تولیدات راهبردی در صنعت خلاق پویا نمایی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی

تحقق وعده معاون علمی رئیس جمهور در توسعه زنجیره های ارزش راهبردی