تیرداد نیوز

کد خبر: ۴۵۴۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 14:40 - 15 May 2022

تقدیر مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از همکاران

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: دستاوردهای حاصل شده در تولید 1800 دستگاه خودرو با عبور مستقیم 90 درصدی، در دهه ۹۰ بی سابقه بوده و تمام موفقیت های حاصل شده به جهت تلاش بی وقفه همکاران است.

به گزارش تیرداد نیوزبه نقل از سایپا، محمدعلی تیموری؛ مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از همکاران خود در بخش های مختلف برای همراهی و همدلی مضاعف در جهت افزایش تولید روزانه تا مرز ۱۸۰۰ دستگاه، رشد تولید هفتگی تا ۱۰۲۰۰ دستگاه، حفظ نرخ عبور مستقیم حدود ۹۰ درصد و کاهش موجودی خودروهای ناقص کف پارکینگ، تشکر و قدردانی کرد.

بر این اساس باید تاکیدکرد: کاهش موجودی خودروهای ناقص که به معضل جدی خودروسازان تبدیل شده بود و این امر از مدیریت قبل به ارث رسیده است، در این دوره (طی ۴ ماه) در حال رفع شدن کامل است؛ اين مجموعه ضمن كسري نقدينگي با ۸۰ هزار خودرو ناقص ، ۵ هزار و ۲۰۰ خودرو یورو۴ و هزار و ۷۰۰ خودرو بدون گارانتی روبرو بود که تا روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ماه تعداد خودروهای ناقص کف پارکینگ به ۲۶ هزار دستگاه کاهش یافت و تمام سعی و تلاش این است که به سرعت تعداد این خودروها به صفر برسد.

رکوردی که در افزایش تیراژ تولید، تولید هفتگی (تولید هفتگی پس از ماه ها بالغ بر ۱۰ هزار دستگاه شده است) و حفظ نرخ عبور مستقيم حدود ۹۰ درصد خودروها (در دوره گذشته ۸۰ درصد خودروها ناقص تولید می شد اما در این دوره ۹۰ درصد خودروها کامل تولید و به واحد فروش تحویل داده می شود) حاصل شده، در دهه ۹۰ سابقه نداشته است.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

پیشنهاد روز

دانشگاه ها و مدارس تهران یکشنبه و دوشنبه هم مجازی شدند

آغاز بارش ها از دوشنبه در کشور

دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین کارت مهاجران ایرانی

شوک بنزین 3 نرخی و دست در جیب مردم بیچاره

انتقال راحت ویروس از یک بیمار به ده ها نفر

نرخ سوم ینزین 5000 تومان از نیمه دوم آذرماه

افزایش حقوق 1405 مشخص شد