تیرداد نیوز

کد خبر: ۵۶۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 19:16 - 23 September 2023

بازدید رییس کمیسیون صنایع مجلس از برنامه های توسعه محصول سایپا

رئیس کمیسیون صنایع مجلس در نشستی که با حضور مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و مدیران ارشد این شرکت برگزار شد، ضمن بازدید ‌از خودروهای جدید، در جریان روند توسعه محصولات گروه سایپا قرار گرفت.

به گزارش تیرداد نیوز، عزت الله اکبری تالارپشتی در این نشست ضمن بازدید و آشنایی با خودروهای جدید سایپا، در جریان آخرین اقدامات انجام شده برای تولید و توسعه خودروهای اتوماتیک قرار گرفت.

خودروی آریا با موتور M20 با مصرف سوخت کمتر از 7 لیتر در 100 کیلومتر،‌ نخستین خودرویی بود که مورد بازدید رییس کمیسیون صنایع مجلس قرار گرفت.

محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در جریان این بازدید گفت: این خودرو در بالاترین سطح کیفیت عرضه خواهد شد و اکنون 35 دستگاه از این خودرو با موتور M20 در حال طی کردن مراحل تست فنی است که پس از دریافت تاییدیه‌های لازم، در تیرماه 1403 به تولید انبوه و عرضه خواهد رسید.

خودروی آریا با موتور 2000 سی سی و یونی کی با موتور هیبریدی پلاگین سایپا، دیگر خودروی مورد بازدید رییس کمیسیون صنایع مجلس بود. این خودرو با مصرف سوخت 9 دهم لیتر در حالت هیبرید، در بالاترین سطح کیفیت به بازار عرضه خواهد شد.

شاهین اتوماتیک نیز در این بازدید مورد بررسی قرار گرفت که تولید انبوه آن آغاز شده است. از دیگر خودروهای مورد بازدید، شاهین پلاس تیونینگ شده توسط سایپایدک بود که به عنوان کسب و کار جدید سازمان خدمات پس از فروش سایپا مورد استقبال قرار گرفت.

اکبری تالارپشتی در حین بازدید از خودروهای یاد شده،‌ گفت: انتظار جامعه از خودروسازان داخلی، توسعه تولید خودروهای اتوماتیک است که در برنامه‌های توسعه محصول سایپا به آن توجه شده است

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

تحقق توسعه فناوری مرغ لاین تا 10 سال آینده

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

پاویون ایران در 27 امین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

شانزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو به ایستگاه پایانی رسید

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

نقش هوش مصنوعی در تسریع توسعه پایدار

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

سرمایه گذاری سه میلیون دلاری معاونت علمی در حوزه کوانتوم دانشگاه ها

پیشنهاد روز

دانشگاه ها و مدارس تهران یکشنبه و دوشنبه هم مجازی شدند

آغاز بارش ها از دوشنبه در کشور

دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین کارت مهاجران ایرانی

شوک بنزین 3 نرخی و دست در جیب مردم بیچاره

انتقال راحت ویروس از یک بیمار به ده ها نفر

نرخ سوم ینزین 5000 تومان از نیمه دوم آذرماه

افزایش حقوق 1405 مشخص شد