تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۵۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 16:40 - 03 June 2025

محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد

محاکمه بنیامین نتانیاهو امروز با آغاز بازجویی دادستانی کل از او در دادگاه مرکزی تل‌آویو در مورد پرونده‌های فسادی که سال‌هاست او را درگیر کرده، وارد مرحله جدید و حساسی شد.

محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد

به گزارش تیرداد نیوز -  سی و ششمین جلسه محاکمه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به اتهام فساد امروز برگزار شد. جلسات قبلی به پاسخگویی به سوالات تیم دفاع او اختصاص داشت، اما جلسه امروز با آغاز بازجویی از سوی دادستانی کل متمایز شد، تحولی که مهمترین اتفاق از زمان آغاز محاکمه نتانیاهو به شمار می‌رود.

به گزارش رادیو و تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی، دادستانی کل امروز بازجویی از نتانیاهو را در دادگاه مرکزی آغاز کرد.

در همین حال، روزنامه عبری هاآرتص نوشت: برخلاف پاسخ‌های طولانی نتانیاهو به سوالات ساده در طول ۳۵ جلسه گذشته، اینبار دادستان‌ها معمولاً از او پاسخ‌های کوتاه با بله یا خیر می‌خواهند که این امر راستگویی او را در معرض آزمایش قرار می‌دهد.

 قضات مدت زیادی به پاسخ‌های مفصل نتانیاهو گوش دادند، اما اکنون نوبت دادستانی است تا روایت نخست وزیر را آزمایش و اتهامات او را تحت فشار بازجویی متقابل ثابت کند. دادستانی در جلسات قبلی به منظور آمادگی برای بازجویی سکوت اختیار کرده بود، به این امید که نتانیاهو را غافلگیر کرده و پاسخ‌های صریح‌تری نسبت به آنچه در طول بازجویی وکیلش ارائه داد، بگیرد.

این روزنامه نوشت: یکی از مسائلی که دادستانی باید به آن رسیدگی کند، جریان یادداشت‌ها و پاکت‌هایی است که در طول جلسات دادگاه به نتانیاهو تحویل داده می‌شود و هدف آن آگاه نگه داشتن او از امور کابینه است. به عنوان مثال، در آخرین جلسه هفته گذشته، ۴ پاکت در کمتر از نیم ساعت به او تحویل داده شد که او را مجبور به درخواست استراحت کرد.

هاآرتص در این خصوص نوشت دادستانی نگران است که زمانی که نتانیاهو خود را در جایگاه شهود در مخمصه می‌بیند، از این یادداشت‌ها به عنوان بهانه‌ای برای استراحت استفاده شوند و به این ترتیب نتانیاهو فرصتی بیابد و پاسخ‌های خود را دوباره مرتب کند.

این روزنامه عبری نوشت، با اینکه دادستانی در طول بازجویی مستقیم از این موضوع چشم پوشی کرد، اما هشدار داده است که ممکن است اجازه ندهد این روند در طول بازجویی متقابل ادامه یابد.

هاآرتص پیش‌بینی کرد بازجویی دادستانی از نتانیاهو تا فصل زمستان به طول انجامد و با دوره زمانی که او در بازجویی مستقیم توسط وکیلش گذراند، برابری کند یا از آن فراتر رود.

از سوی دیگر، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت جلسه امروز را لحظه‌ای دراماتیک در محاکمه نتانیاهو توصیف کرد. این روزنامه نوشت: پس از گذشت حدود ۶ ماه از آغاز شهادت نتانیاهو، او امروز برای اولین بار در بازجویی مقابل نمایندگان دادستانی کل حاضر شد.

جلسات بازجویی از نتانیاهو از ماه ژانویه آغاز شده است.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
معرفی حمایت های مالیاتی شرکت های دانش بنیان

معرفی حمایت های مالیاتی شرکت های دانش بنیان

پردازش دقیق و سریع نمونه های آزمایشگاهی با فناوری بومی

پردازش دقیق و سریع نمونه های آزمایشگاهی با فناوری بومی

تمدید فراخوان جذب مروج پژوهشگر پسادکتری در حوزه های کشاورزی

تمدید فراخوان جذب مروج پژوهشگر پسادکتری در حوزه های کشاورزی

افزایش بازدهی فرآیندهای بیمارستانی با اتوکلاو ایران ساخت

افزایش بازدهی فرآیندهای بیمارستانی با اتوکلاو ایران ساخت

رویداد تخصصی پترو ونچر برای بازیابی گازهای فلر

رویداد تخصصی پترو ونچر برای بازیابی گازهای فلر