تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۴۲۲۳
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 22:13 - 01 February 2025

مدارس تهران به جز دماوند و فیروزکوه فردا غیرحضوری شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران از آموزش غیرحضوری مدارس استان به‌جز دماوند و فیروزکوه برای فردا یکشنبه خبر داد و گفت: طرح زوج و فرد از درب منزل اجرا می‌شود.

به گزارش تیرداد نیوز -  سید کمال الدین میرجعفریان شامگاه شنبه از تصمیم جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا خبر داد و گفت: طبق مصوبه  فعالیت تمام مقاطع مدارس در استان تهران روز یکشنبه ۱۴ بهمن ماه غیرحضوری و مهدهای کودک پیش دبستانی تعطیل و مدارس استثنایی غیرحضوری است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران همچنین گفت: بانوان شاغل در ادارات که فرزندان خردسال دارند و یا افراد مبتلا به بیماری خاص، ناراحتی قلبی و یا ریوی با هماهنگی دستگاه مربوطه می‌توانند، از دورکاری استفاده کنند و این تصمیم با توجه به پایداری جو و شاخص آلودگی هوا اتخاذ شده و شامل شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه (شهر رودهن جزو مصوبات است) نمی‌شود.

میرجعفریان گفت: تمام فعالیت‌های ادارات، دانشگاه‌ها و مراکز اقتصادی و تولیدی ها پابرجا است و آزمون‌ها نیز برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: با همکاری شهرداری تهران و پلیس راهور، طرح زوج و فرد فردا در شهر تهران از درب منزل اجرا و مجوز طرح ترافیک صادر نمی‌شود.

براساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، میرجعفریان همچنین گفت: فعالیت مراکز تولید شن و ماسه تعطیل خواهد بود و از شهروندان درخواست می‌کنم، از وسایل نقلیه عمومی استفاده کرده و همچنین از انجام فعالیت‌های ورزشی در فضای باز خودداری کنند.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
ضرورت حمایت از نخبگان و ایده های نوآورانه در استان ایلام

ضرورت حمایت از نخبگان و ایده های نوآورانه در استان ایلام

معاونت علمی پیشران توسعه هوش مصنوعی در دولت چهاردهم

معاونت علمی پیشران توسعه هوش مصنوعی در دولت چهاردهم

حمایت تمام قد از سرمایه گذاران حوزه صنعت و فناوری

حمایت تمام قد از سرمایه گذاران حوزه صنعت و فناوری

کارخانه نورد ایوان به بهره برداری رسید

کارخانه نورد ایوان به بهره برداری رسید

از احداث مرکز نوآوری در ایوان تا ایجاد صندوق سرمایه گذاری

از احداث مرکز نوآوری در ایوان تا ایجاد صندوق سرمایه گذاری