تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۳۹۶۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 14:41 - 08 January 2025
عراقچی:

از هیچ کوششی برای مساعدت به فعالان اقتصادی دریغ نخواهیم کرد

وزیر خارجه تاکید کرد که وزارت خارجه از هیچ کوششی برای مساعدت به فعالان اقتصادی فروگذار نخواهد کرد.

از هیچ کوششی برای مساعدت به فعالان اقتصادی دریغ نخواهیم کرد

به گزارش تیرداد نیوز - دهمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی روز دوشنبه با حضور «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور به میزبانی «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه و مشارکت نمایندگان وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ذیربط از جمله بخش‌های اقتصادی کشور در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در این جلسه وزیر امور خارجه با اشاره به اهتمام وزارت امور خارجه نسبت به تسهیل و توسعه روابط اقتصادی-تجاری خارجی جمهوری اسلامی ایران و تلاش متمرکز معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه برای تحقق این امر، نقش ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های موثر در این زمینه را بسیار مهم و کلیدی توصیف کرد و تاکید کرد که وزارت امور خارجه با وقوف به وظائف و مسئولیت‌های خود در این زمینه از هیچ کوششی برای مساعدت به فعالان اقتصادی فروگذار نخواهد کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور نیز با قدردانی از تلاش‌های وزارت امور خارجه در پیشبرد اهداف و برنامه‌های دولت در حوزه روابط اقتصادی خارجی، برنامه‌های دولت چهاردهم برای حفظ و تقویت ظرفیت‌های کشور جهت افزایش کمی و کیفی تبادلات اقتصادی و تجاری با کشورهای هدف را تشریح نمود و بر ضرورت افزایش بیش از پیش هماهنگی‌ها جهت حصول به اهداف پیش‌بینی‌شده تاکید کرد.

در ادامه جلسه، مجموعه‌ای از موضوعات دستور کار مورد بحث قرار گرفت و حسب مورد تصمیم‌گیری شد.

شایان ذکر است در جریان حضور معاون اول رئیس­ جمهور از وزارت خارجه، وی ضمن دیدار از میز خدمت وزارت امور خارجه، گفتگوی صمیمانه‌ای با تعدادی از شهروندان که برای پیگیری امور اسنادی-کنسولی به وزارت خارجه مراجعه کرده بودند، داشت و نقطه‌نظرات آنها در مورد نحوه رسیدگی وزارت امور خارجه به امور مردم را جویا شد.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
نقش آفرینی صندوق های پژوهش و فناوری در توسعه هوش مصنوعی

نقش آفرینی صندوق های پژوهش و فناوری در توسعه هوش مصنوعی

بررسی اهمیت اقتصاد سبز تا راهکارهای تامین مالی در صنعت پتروشیمی

بررسی اهمیت اقتصاد سبز تا راهکارهای تامین مالی در صنعت پتروشیمی

فراخوان کاربردهای فناوری نانو در صنعت آب و محیط زیست

فراخوان کاربردهای فناوری نانو در صنعت آب و محیط زیست

پیشگیری از پوکی استخوان با قرص کلسیم نانویی

پیشگیری از پوکی استخوان با قرص کلسیم نانویی

افزایش تسهیلات استغال زایی دانش بنیان به ازای جذب هر نخبه

افزایش تسهیلات استغال زایی دانش بنیان به ازای جذب هر نخبه

پیشنهاد روز

شرایط وام مسکن یک میلیارد تومانی

زمان واریزی 5 میلیونی ویژه عیدی بازنشستگان اعلام شد

60 لیتر سهمیه بنزین بهمن ماه امشب واریز می شود

زمان واریز یارانه نقدی این دهک ها اعلام شد

ثبت نام ایران خودرو آغاز شد

مهلت انتخاب رشته دانشگاه آزاد تمدید شد

محدودیت های ترافیکی 24 تا 29 دیماه محورهای مواطلاتی اعلام شد