تیرداد نیوز

کد خبر: ۶۳۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 15:26 - 27 November 2024

مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد

مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی تا ۳۰ بهمن‌ماه سال ۱۴۰۳ تمدید شد.

به گزارش تیرداد نیوز -  تمدید قرارداد میان سازمان تأمین اجتماعی و شرکت آتیه‌سازان حافظ در حوزه بیمه تکمیلی با دو روز تاخیر در آذرماه انجام شد.

براساس این قرارداد، بیمه تکمیلی بازنشستگان از اول آذرماه 1403 تا اول آذرماه 1404 تمدید شده است. مبلغ سرانه بیمه تکمیلی با افزایش 40 درصدی به 430 هزار تومان رسیده که 50 درصد آن توسط سازمان تأمین اجتماعی و 50 درصد دیگر توسط بازنشستگان پرداخت می‌شود.

از ابتدای آذرماه تا پایان بهمن‌ماه برای ثبت‌نام یا حذف و اضافه افراد تحت تکفل خود اقدام کنند و این زمان تمدید نخواهد شد. بازنشستگانی که در سال‌های گذشته تحت پوشش این بیمه قرار داشته‌اند، نیازی به ثبت‌نام مجدد ندارند. افراد می‌توانند با مراجعه به کانون‌های بازنشستگی در سراسر کشور امور مربوطه را انجام دهند.

بیش از 9700 مرکز درمانی، بیمارستان‌های دولتی و خصوصی و مراکز تشخیصی تخصصی و فوق تخصصی در سراسر کشور با آتیه‌سازان حافظ همکاری دارند، تا بیمه‌شدگان بتوانند با آرامش خاطر از خدمات درمانی بهره‌مند شوند.

بیمه‌شدگان می‌توانند برای اطلاع از مراکز درمانی طرف قرارداد و همچنین سوابق درمانی خود به سایت شرکت آتیه‌سازان حافظ مراجعه کنند.

همچنین سقف قرارداد در این بیمه 85 میلیون تومان پیش بینی شده است.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
معرفی حمایت های مالیاتی شرکت های دانش بنیان

معرفی حمایت های مالیاتی شرکت های دانش بنیان

پردازش دقیق و سریع نمونه های آزمایشگاهی با فناوری بومی

پردازش دقیق و سریع نمونه های آزمایشگاهی با فناوری بومی

تمدید فراخوان جذب مروج پژوهشگر پسادکتری در حوزه های کشاورزی

تمدید فراخوان جذب مروج پژوهشگر پسادکتری در حوزه های کشاورزی

افزایش بازدهی فرآیندهای بیمارستانی با اتوکلاو ایران ساخت

افزایش بازدهی فرآیندهای بیمارستانی با اتوکلاو ایران ساخت

رویداد تخصصی پترو ونچر برای بازیابی گازهای فلر

رویداد تخصصی پترو ونچر برای بازیابی گازهای فلر