تیرداد نیوز

کد خبر: ۵۴۲۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 21:48 - 01 March 2023

آموزش مجازی ادامه نیمسال دوم دانشگاه تهران لغو شد

دانشگاه تهران در اطلاعیه‌ای از ادامه برگزاری کلاس‌های آموزشی این دانشگاه به صورت حضوری خبر داد.

تیرداد نیوز - این تصمیم پس از آن گرفته شد که روز پنجشنبه چهارم اسفندماه معاونت آموزشی دانشگاه تهران از مجازی شدن کلاس های درس دانشجویان این دانشگاه پس از تعطیلات نوروز، خبر داد. متعاقب این تصمیم تعدادی از دانشجویان در تماس هایی با ایسنا نسبت به این تصمیم دانشگاه ابراز نگرانی کردند و نسبت به این برنامه دانشگاه اعتراض کردند و خواستار برگزاری حضوری تمامی کلاس های درس شدند.

در این رابطه "زهرا .ر" دانشجوی سال آخر رشته ادبیات دانشگاه تهران به ایسنا گفت: قضیه این است که دانشگاه تهران پول کامل سکونت در خوابگاه و خدمات آن را از همه دانشجوها دریافت کرده اما با این تصمیم دانشگاه مبنی بر مجازی شدن آموزش، دانشجویان امکان استفاده از خدمات خوابگاهی و غیره را ندارند.

وی ادامه داد: متاسفانه با اعلام دانشگاه، قرار بر این است که آموزش دانشجویان تا هفتم اردیبهشت ۱۴۰۲ بدون هیچ دلیل منطقی و درستی مجازی باشد و امکان استفاده از خوابگاه به دانشجویان داده نشده است.

یکی دیگر از دانشجویان دکتری دانشگاه تهران که در رشته حقوق و علوم سیاسی تحصیل می کند ضمن انتقاد از تصمیم آموزشی مسئولان دانشگاه افزود: کیفیت آموزش مجازی افتضاح است اما پس از شیوع کرونا ویروس، آموزش مجازی برگزار و اینگونه اعلام می شد که صرفا دانشجویانی که کارگاه یا آزمایشگاه دارند دچار چالش خواهند شد.

وی ادامه داد: متاسفانه تجارب آموزش مجازی سالهای کرونا نشان داده کیفیت سامانه کلاس مجازی و سرعت پایین اینترنت موجب افت کیفیت آموزش دانشجویان خواهد شد.

"محمد. ج"دانشجوی دوره کارشناسی دانشگاه تهران نیز تاکید کرد: هیچ سالی وضعیت آموزش دانشجویان به این شیوه مجازی نشده بود اما تهمین سال ۱۴۰۱ که رییس‌جمهور به طور ناگهانی دستور بازگشایی حضوری همه دانشگاه ها را دادند دانشجویان مجبور به حضور در کلاس های درس شدند اما در سال جاری یک باره اعلام می شود یه باید به دلیل ماه رمضان و تعطیلات نوروز مدتی آموزش ها به شکل"مجازی" باشد.

وی ادامه داد: دانشجویان با مجازی شدن آموزش مشکل دارند این تصمیم صرفا در دانشگاه تهران اجرایی می شود و دانشگاه های امیرکبیر، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، شاهد و غیره مشکلی برای حضور دانشحویان خود پس لز تعطیلات نوروز ندارند.

استفاده از امکات حضوری دانشگاه حق طبیعی ما است

"محسن.ج" یکی از دانشجویان دانشگاه تهران مشکلات مالی را از جمله علت‌های تصمیم این دانشگاه برای مجازی شدن آموزش دانست و عنوان کرد: تامین غذای دانشجویان خوابگاه و سلف هزینه سنگینی به دانشگاه های بزرگ وارد می کند با گران شدن موارد غذایی سخت تر هم شده است. در واقع دانشگاه های بزرگ سعی دارند تا از شرایط آخر سال و ماه مبارک رمضان برای صرفه جویی در هزینه ها استفاده کنند.

"نازنین.ع" از دیگر دانشجویان دانشگاه تهران نیز در این رابطه به ایسنا گفت: دانشجویان بعد از تعطیلات نوروز برای تهیه بلیط و بازگشت به شهر خود با مشکل مواجه می‌شوند در این صورت مسئولان حق گرفتن خوابگاه از دانشجویان شهرستانی را ندارند چرا که برگزاری کلاس ها به صورت مجازی کیفیت لازم را ندارد و ما دانشجویان دانشگاه تهران به هیچ عنوان این موضوع را نمی پذیریم.

وی در ادامه تاکید کرد: این درست نیست که ما دانشجوهایی که با تلاش در دانشگاه تهران قبول شدیم هر ترم باید بخشی را مجازی بگذرانیم و از امکانات و کیفیت آموزشی محروم شویم. استفاده از این امکانات حق طبیعی ما است. چرا که مجازی شدن فقط محدود به دوران کرونا بود که سلامت افراد در اولویت تصمیم گیری ها قرار داشت.

اصرار دانشگاه بر آغاز آموزش ترکیبی دانشجویان

در این رابطه دکترمحمود کمره ای معاون آموزشی دانشگاه تهران درگفت و گو با ایسنا با اشاره برنامه این دانشگاه برای آغاز آموزش ترکیبی دانشجویان دانشگاه تهران از نیم سال دوم تحصیلی جاری اظهار کرد: بعد از شیوع کرونا ویروس و مجازی شدن آموزش دانشجویان در دانشگاه ها، زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری مناسبی برای ارائه آموزش های الکترونیکی در دانشگاه تهران فراهم شد و در این راستا تصمیم گرفتیم بعد از کرونا نیز از این بستر برای آموزش دانشجویان استفاده کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: بخشنامه آموزش ترکیبی دانشجویان دانشگاه تهران تابستان امسال ابلاغ شد و بر اساس این بخشنامه قرار بود آموزش دانشجویان از ترم اول به این صورت باشد که ۴ هفته اول دانشجویان در دانشگاه حضور داشته باشند و از ۱۲ هفته باقی مانده ۶ هفته از آموزش های به صورت مجازی و ۶ هفته نیز به شکل حضوری ارائه شود.

معاون آموزشی دانشگاه تهران تاکید کرد: آموزش نیم سال اول دانشجویان دانشگاه کاملا به شکل حضوری برگزار شد اما بر اساس بخشنامه فوق الذکر تصمیم گرفتیم آموزش نیم سال دوم به شکل ترکیبی باشد بر این اساس کلاس های دانشجویان از ۱۴ فروردین تا ۷ اردیبهشت سال آینده به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دکترکمره ای افزود: یکی از دلال دیگری که موجب شد ما آموزش ترکیبی را در نیم سال دوم اجرایی کنیم این بود که هر ساله پس از تعطیلات نوروز اغلب کلاس های درس خالی از دانشجو بودند و باتوجه به اینکه دانشجویان از اقصی نقاط کشور در دانش گاه تهران تحصیل می کنند، ممکن است در تهیه بلیط با مشکلاتی مواجه شوند در نتیجه این موضوع نیز دلیل دیگر تصمیم ما بوده است.

وی افزود: براساس بخشنامه جدید دانشگاه تهران، حضور اعضای هیات علمی در محل خدمت، در تمام روز های کاری، الزامی است.

بازگشت آموزش حضوری

اعتراضات دانشجویان ادامه داشت به نحوی که دوشنبه شب ۸ اسفند و سه‌شنبه شب ۹ اسفندماه تجمعاتی در خوابگاه‌های فاطمیه و شهید چمران کوی دانشگاه تهران در اعتراض به این تصمیم آموزشی مسئولان شکل گرفت.

پس از این اعتراضات، ظهر امروز روابط عمومی دانشگاه تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: « نظر به ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره ۲/۳۷۰۶۷۱ مورخ ۹ اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر اساس تصمیم هیأت رئیسه دانشگاه، ادامه برگزاری کلاس‌های آموزشی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ به‌صورت حضوری خواهد بود.»

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
پیشنهاد روز

افزایش 20 درصدی در حقوق فرودین ماه بازنشستگان کشوری اعمال شد

ریزش قیمت سنگین خودرو در بازار

افزایش 16 تا 45 درصدی کرایه های مترو اتوبوس و تاکسی از شنبه

زمان شارژ کارت سوخت اعلام شد

نام مادران در کارت ملی ثبت می شود

زمان افتتاح آخرین ایستگاه خط 7مترو اعلام شد

زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری اعلام شد