تیرداد نیوز

کد خبر: ۳۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - 06 October 2019
مدیر کل دفتر نظارت: بر مواد غذایی:
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی گفت: با اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ، مجوز درج مرغ‌ های سبز، ارگانیک و عاری از آنتی بیوتیک لغو شد.
تیرداد نیوز - سامد برومندفر در حاشیه بازدید خبرنگاران از کشتارگاه مجهز شده به خط دو تولید در ورامین به مناسبت روز ملی دامپزشکی، افزود: از این پس واحدهای بسته‌بندی  اجازه درج عنوان مرغ سبز، ارگانیک و عاری از آنتی بیوتیک را روی برچسب مرغ ندارند. 
وی با تاکید بر اینکه مرغ سایز باید در خط دو تولید کشتارگاه‌ها رعایت شود، اظهارداشت: گوشت مرغ کیفی از این پس دارای رتبه های +A ، A و B می‌شود. 
به گفته وی، بسته بندی گوشت مرغ با رتبه +A دارای نوار سبز رنگ، رتبه A دارای نوار آبی و رتبه B دارای نوار نارنجی است. 
وی تصریح کرد: این اقدام مسئولیت پذیری صاحبان و مالکان صنعت تولید، کشتار و بسته بندی طیور و تشدید نظارت‌های مسئولین فنی را منجر می‌شود. 
به مناسبت روز ملی دامپزشکی امروز ۳۸ کشتارگاه گوشت مرغ مجهز به خط دو با ظرفیت تولید ۱۴۶ هزار قطعه در ساعت به صورت همزمان در ۱۴ استان کشور شروع به کار کرد.
 
 
مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: