تیرداد نیوز

کد خبر: ۲۶۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 15:14 - 09 May 2021

تدوین استاندارد هل و زرد چوبه به ایران واگذار شد

در پنجمین اجلاس کمیته کدکس ادویه و گیاهان آشپزی، تدوین استانداردهای بین المللی برای دو ادویه "هل و زردچوبه، زرچوبه" توسط جمهوری اسلامی ایران مطرح و تصویب شد.

به گزارش تیرداد نیوز به نقل از استانداردهای بین المللی، پروژه های تدوین استاندارد بین المللی کدکس برای زردچوبه توسط ایران و برای هل توسط ایران و هندوستان مصوب و مقرر شد، کارگروه های الکترونیکی تدوین پروژه های مربوطه با همکاری کشورهای عضو، فعال شود.

گفتنی است، در این اجلاس پروژه تدوین استاندارد بین المللی برای زعفران توسط جمهوری اسلامی، در مرحله 7 استاندارد، بررسی و مقرر شد تعیین جدول ویژگی های شیمیایی زعفران با همکاری دو کشور ایران و یونان در کارگروه الکترونیکی مورد بررسی قرار گیرد.

در این اجلاس که به صورت مجازی برگزار شد، نمایندگانی از دانشگاه، بخش خصوصی و دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی حضور فعال داشتند.

مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
پیشنهاد روز

افزایش 20 درصدی در حقوق فرودین ماه بازنشستگان کشوری اعمال شد

ریزش قیمت سنگین خودرو در بازار

افزایش 16 تا 45 درصدی کرایه های مترو اتوبوس و تاکسی از شنبه

زمان شارژ کارت سوخت اعلام شد

نام مادران در کارت ملی ثبت می شود

زمان افتتاح آخرین ایستگاه خط 7مترو اعلام شد

زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری اعلام شد