تیرداد نیوز

کد خبر: ۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 14:29 - 03 July 2019
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور:

میزان نمک نان بربری بیشتر از سایر نان‌ ها است

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، گفت: بر اساس پایش انجام شده، میزان نمک در نان بربری بیشتر از سایر نان‌ها است.

تیرداد نیوز - هدایت حسینی با اشاره به اهمیت مقدار نمک دریافتی در ایجاد بیماری پرفشاری خون، افزود: در راستای برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه برای سیاست گذاری در جهت کاهش عوامل خطر تغذیه ای، برنامه پایش عوامل خطر تغذیه‌ای شامل نمک، قندهای ساده، چربی و اسیدهای چرب ترانس، اشباع را در موادغذایی صنعتی و سنتی اجرا می کند.
وی با اشاره به برنامه‌های کنترل و کاهش فشار خون در وزارت بهداشت، ادامه داد: بیشترین مقدار نمک دریافتی از طریق موادغذایی در کشور، مربوط به نان است و در بین انواع نان‌ها، نان بربری بیشترین مقدار نمک را داراست.
حسینی ادامه داد: البته با توجه به سرانه مصرف بالای نان لواش در کشور و بالا بودن مقدار نمک در تولید این نان بیشترین مقدار نمک را از بین موادغذایی نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کند.
وی یادآور شد: بر این اساس، کاهش نمک در انوع نان به ویژه لواش و بربری می‌تواند نقش مهمی در کاهش دریافت نمک روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد.
مطالب پیشنهادی
ارسال نظر
علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان
بازرس ویژه معاونت علمی و فناوری دانش بنیان ریاست جمهوری منصوب شد

بازرس ویژه معاونت علمی و فناوری دانش بنیان ریاست جمهوری منصوب شد

گردهمایی مراکز نوآوری منتخب سراسر کشور برگزار می شود

گردهمایی مراکز نوآوری منتخب سراسر کشور برگزار می شود

پروژه پرورش آبزیان دریایی در استان بوشهر تدوین شد

پروژه پرورش آبزیان دریایی در استان بوشهر تدوین شد

شناسایی کنسرسیوم میکروبی در حذف آلودگی های نفتی دهلران

شناسایی کنسرسیوم میکروبی در حذف آلودگی های نفتی دهلران

ایجاد کنسرسیوم در حوزه گیاهان دارویی و فرآورده های طب سنتی

ایجاد کنسرسیوم در حوزه گیاهان دارویی و فرآورده های طب سنتی